Youtube / Pownews

Youtube / Pownews

Raisa Blommestijn drinkt gastank van 2 liter leeg na oproep minder te gebruiken

De oproep van de EU om tot het voorjaar 15 procent minder gas te gebruiken zorgt in bepaalde kringen voor ophef. Professioneel oproerkraaister Raisa Blommestijn heeft bijvoorbeeld op Twitter laten weten dat ze meteen een gastank van 2 liter heeft leeggedronken.

“Het is duidelijk dat ze ons willen controleren. Maar het volk accepteert het niet langer. Drink dus net als ik zoveel mogelijk gas”, tweette Blommestijn. Ze kreeg onmiddellijk navolging van Tweede Kamerlid Wybren van Haga: “Gebruik je boerenverstand en drink gas.”

Desgevraagd benadrukt het kabinet dat gas drinken buitengewoon onverstandig is. “De overheid, het RIVM, het WEF en zelfs Bill Gates zijn het erover eens: doe het absoluut niet”, zegt vicepremier Sigrid Kaag. “Ik vraag het Raisa en Wybren persoonlijk: zorg dat je deugt en doe het niet.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus als je tijdens een hete dag zegt dat het verstandig is om veel te drinken gaat zij juist …. o, zo eentje. Makkelijke formules, heerlijk. Raisa, blijf jij maar fijn bij Ongehoord Nederland werken, is mijn advies.

Reageer
gravatar

Het aantal berichten is nu zo hoog, dat wij als reaguurders het bijna niet meer kunnen bijhouden.
Doe maar een zomerreces of zoiets.

Reageer