Shutterstock / Africa Studio / Studio Speld

Shutterstock / Africa Studio / Studio Speld

Inspirerend: Lara haalt geluk uit de kleine dingen in het leven

'Een kwartje is genoeg'

Een kwartje xtc op een festival, een likje mdma op een huisfeestje of een puntje keta op een after. Het zijn kleine dingetjes zoals deze die Lara (23) haar dag al doen schitteren. “Kijk, sommige mensen zijn pas blij wanneer ze de nieuwste iPhone of VanMoof hebben. Maar nee, van mij hoeft het allemaal niet zo groots. Doe mij maar gewoon een kwartje xtc, dan ben ik al dik tevreden.”

Volgens de Amsterdamse student onderschatten mensen vaak de impact van iets kleins. “Kijk, zo’n nieuwe telefoon is chill. Maar na een paar dagen ebt dat geluksgevoel alweer weg. Want je went er gewoon aan. Nou, ik kan je vertellen, ik geniet nog steeds na van dat ene kwartje hoor. Was sowieso weer een avondje voor in de boeken hahahaha.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *