TCE Media / DH / De Dagelijkse Standaard

TCE Media / DH / De Dagelijkse Standaard

FvD stelt Van Meijeren aan als onruststoker tussen Kamerleden en boeren

De situatie rond de boerenprotesten dreigt volledig uit de hand te lopen. Boeren slopen het land, bestormen politieblokkades en intimideren politici. Daarom stelt Forum voor Democratie een onruststoker aan, die de situatie nog verder kan laten escaleren: Gideon van Meijeren.

“Wat je nu ziet is enorme onvrede, uitzichtloosheid en onwil om nuance aan te brengen in het stikstofdebat. Kamerleden en boeren komen gewoon niet met elkaar in gesprek”, legt FvD-voorman Thierry Baudet uit. “Gideon is bij uitstek iemand die tussen die partijen nog wat extra olie op het vuur kan gooien.”

Van Meijeren zelf heeft aangegeven niet onwelwillend tegenover zijn nieuwe rol te staan. “Feitelijk ben ik natuurlijk al begonnen in die rol, door een zekere mate van wetteloosheid te propageren. Maar het kan natuurlijk altijd erger. De situatie is nu volledig onhoudbaar, maar hij kan altijd nog onhoudbaarder. Het vergiftigen van handreikingen tussen deze beide partijen dient een hoger doel.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

FVD staat voor de rechten van mensen als ik, een 100% Nederlandse Nederlander zoals jullie aan mijn naam kunnen zien. En dat is belangrijk.

Reageer
gravatar

hij is zonder meer GESCHIKT hiervoor: zal in zijn element en vooral kracht komen in deze functie. Goed bedacht en uitgevoerd personeelsbeleid binnen de vriendenclub van Thierry. Chapeau ❗

Reageer
gravatar

Hopelijk kunnen de boeren de rust in dit land een beetje bewaren terwijl ze op moeten treden tegen geradicaliseerde politici.
Hopelijk zitten er niet teveel radicalen bij de ME en politie, alhoewel wetteloze Mark hier wel heeft huisgehouden (hetgeen ik met afschuw heb gezien).

Reageer
gravatar

Gideon is de man die het woord ‘ opstootje ‘ ( https://www.woorden.org/woord/opstootje ) weer op de kaart heeft gezet.

Beroepsflapdrollen zoals Klaver en Paternotte en tante Sidonia stond het schuim uiteraard om de mond gisteravond, van een stikstof debat met inhoud was geen sprake.
De Sloper Des Vaderlands lachte eea weer weg zoals alleen hij dat kanmeestal.

Een aantal boeren is wel bereid tegen een flinke vergoeding te stoppen maar wilen hun grond en woningen behouden.
En willen een vergunning voor een natuur glamping.
Zij zitten immers dichtbij een natura gebied en Nederlanders blijven dichterbij huis nu Schiphol een banlieu is geworden.

De provincie heeft al laten doorschemeren dat daar geen sprake van kan zijn, want het gaat ze om de grond, niet om de stront.

WimXP

Reageer