Shutterstock/gpointstudio

Shutterstock/gpointstudio

Man gebruikt ‘technisch gezien’ in zin maar dat slaat theoretisch gezien helemaal nergens op

Job uit Purmerend gebruikt “technisch gezien” in een zin maar dat slaat theoretisch gezien helemaal nergens op. Sterker nog, Job doet dit op dagelijkse basis en denkt hiermee interessant over te komen terwijl hij de Nederlandse taal verloedert.

“Kijk, technisch gezien ben ik die chick geen antwoord verschuldigd”, vertelt Job aan zijn vrienden. Zijn vriendengroep is inmiddels gewend dat hij de term in overvloede gebruikt in voorbeelden waar geen enkel technisch component bij komt kijken. “We laten het vaak maar gewoon gaan, ook al is het theoretisch gezien complete bullshit wat hij uitkraamt”, aldus een van Jobs beste vrienden.

We vroegen Job of hij zich bewust was van zijn taalgebruik. “Nou, technisch gezien ben ik Boogschutter dus dat is misschien een verklaring?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *