Shutterstock / JL. Lago

Tragisch: vrouw voelt zich heerlie, maar niet de peerlie

De 24-jarige Nicole uit Utrecht zit met een ietwat onbestemd gevoel in haar maag. Ze voelt zich de hele dag al heerlie, maar niet de peerlie.

“Toen ik vanochtend opstond had ik niet gelijk door wat er aan de hand was”, verklaart ze vanuit haar tuinstoel. “Ik ben de hele dag lekker vrij, m’n to-do list is afgewerkt, echt wel heerlie dus, maar toen een corpsvriendin me vanochtend ‘chill meiddd HDP’ appte, kon ik het enkel opbrengen om te reageren met ‘H’.”

Nicole nipt van haar glaasje rosé, slaat De Alchemist van Paulo Coelho open, maar legt het boek na een halve bladzijde weer weg. “Ik voel een soort diep en onbestemd verlangen naar zingeving, liefde en geluk, en ja, toch ook naar de peerlie”, verzucht ze. “Nou ja, misschien vanmiddag maar even een kowa’tje of een gesalu doen met m’n quarrel om de echte peerlie in m’n leven weer terug te vinden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *