Africa Studio

Africa Studio

Bij deze datingapp ga je na een match meteen samen kibbelen over huishoudelijke klusjes

Heb jij het ook helemaal gehad met swipen en chatten op dating apps? En met het ongemak van eerste dates, het kennismaken, het drankje doen, enzovoorts? Nu is er een app waarbij je, zodra je elkaar allebei liket, meteen ruzie gaat maken over de verdeling van het huishouden.

Iris en Samir kennen elkaar via de nieuwe app. Zij kookt en maakt schoon, hij doet de boodschappen en de was. Helemaal eerlijk is de verdeling niet, maar omdat hij meer werkt is dit in de praktijk het handigst. Toch zijn ze allebei niet tevreden met de verdeling. De app maakt zijn belofte meer dan waar.

“We hebben elkaar pas één keer gezien, maar ik erger me nu al aan de manier waarop Samir zijn sokken sorteert. Niet. Hij sorteert ze namelijk niet”, vertelt Iris. Hier en daar probeert Samir haar te onderbreken. Als Iris hem eindelijk aan het woord laat, zegt Samir: “Iris houdt ervan om de prullenbak 110 procent vol te duwen en te wachten tot iemand anders de zak eruit haalt. Mag jij raden wie. En je mag ook raden of dit ooit gaat veranderen.”

Sinds hun kennismaking afgelopen weekend hebben Iris en Samir de app al aan al hun wanhopige single vrienden die willen settelen aangeraden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

U en ik zijn gewoon te oud voor de doelgroep van De Speld. Die ligt tussen de achttien en dertig. Dat is ook te zien aan de foto’s waarop meestal jonge Engelse of Amerikaanse mensen staan uit die leeftijdsgroep.

gravatar

Inderdaad lieve oma, de onderwerpen gaan vaak over wereldprobleempjes van jonge mensen, zoals dit keer weer over het maken van afspraakjes (dating – red.).