stefanolunardi / Shutterstock

stefanolunardi / Shutterstock

Deze zondag is het Vaderdag voor vaders die een week voor de geboorte hun vrouw hebben verlaten

'Verras hem door te laten zien dat je hem hebt getraceerd'

Voor de échte Vaderdag zul je nog even moeten wachten tot zondag 18 juni, maar aanstaande zondag is het alvast Vaderdag voor een heel bijzondere groep vaders: de mannen die hun vrouw vlak voor de geboorte in de steek hebben gelaten. Dat gaat volgens een schatting van het Centraal Bureau voor Statistiek om ongeveer 8.000 Nederlandse mannen.

Heb jij zo’n vader die je nooit hebt gekend, maar wil je hem tóch graag verrassen? Dat kan heel makkelijk, bijvoorbeeld door bij hem langs te gaan en zo te laten zien dat je erin bent geslaagd om hem te traceren. Dat is weer eens wat anders dan sokken of een stropdas!

Fijne laffe Vaderdag!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *