Lisa A / Shutterstock

Lisa A / Shutterstock

Vrouw is alleen uitgenodigd voor toetje op bruiloft

Bruiloften zijn knetterduur. Dat betekent dat het bruidspaar soms lastige keuzes moet maken, wie op welk gedeelte van de bruiloft welkom is. Zo werd Charlene (29) alleen voor het toetje uitgenodigd.

Wanneer de rest van de gasten de laatste hapjes van het 7-gangen diner naar binnen werkt, glipt Charlene stilletjes de zaal sbinnen. Na een paar happen chocolade fondant en een slokje hete koffie is het echter alweer tijd om te vertrekken: het feestgedeelte staat te beginnen.

“Zo’n bijzonder moment, wanneer je daar tussen het barpersoneel staat, dat haastig het diner probeert op te ruimen en je snel een glimp van de trouwjurk opvangt,” verzucht Charlene. "Deze gelegenheid om de liefde te vieren had ik niet willen missen."

Charlene loopt naar de taxistandplaats en bestelt een Uber naar haar hotel, dat ze voor de gelegenheid geboekt heeft. “Wat een weekend. Morgen weer terug naar Kaapstad, daar woon ik. Hopelijk hoef ik dan niet weer vijf uur in de security-rij van Schiphol te staan. Maar hoe dan ook: het was het dubbel en dwars waard!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *