Flickr/TIM ROBY

Flickr/TIM ROBY

Scheidsrechter krijgt geel nadat hij shirt uittrekt na goede beslissing

Scheidsrechter Remco van Duinen is vandaag tegen een onnodige gele kaart aangelopen. De leidsman trok zijn shirt uit nadat hij een goede beslissing nam. “Ja, daar staat maar één straf op, dom”, is Van Duinen zelfbewust.

Bij een wedstrijd in de reserve vierde klasse wees de scheidsrechter in de 76ste minuut resoluut naar de stip. “Ik wist meteen dat ik goed zit”, reconstrueert Van Duinen. “En ja, op zo’n moment weet je gewoon niet wat je overkomt. Ik was zo uitzinnig. Het is ook niet zo dat je van tevoren gaat bedenken van: als ik een goede beslissing neem dan trek ik mijn shirt uit, zoiets gebeurt gewoon in het moment. Ik snap ook wel dat hij (scheidsrechter Remco van Duinen, red.) daar geel voor trekt.”

De kaart heeft geen gevolgen voor Van Duinen, hij stond niet op scherp.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *