FOX Sports

Scheidsrechter Feyenoord-WAC mag penaltystip mee naar huis nemen na hattrick

Zo trots als een pauw stond Srdjan Jovanovic donderdagavond na afloop van Feyenoord-WAC de pers te woord. In zijn handen had de Servische scheidsrechter de penaltystip. Hij mocht het kleinood mee naar huis nemen na zijn hattrick in het Europa League-duel.

“Hier droom je van”, glunderde Jovanovic. “De derde was de mooiste. Het leek echt onmogelijk om in die situatie een penalty te geven en toch kreeg ik die bal op de stip. Maar ook de tweede mocht er zijn. Deze stip krijgt een speciaal plaatsje op mijn schoorsteenmantel.”

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De meerderheid van de lezers van De Speld is volgens het eigen corona-onderzoek niet geïnteresseerd in voetbal. Daaruit moet de redactie toch lering trekken.

Reageer