seventyfour / Shutterstock

seventyfour / Shutterstock

Anne passeerde een man met dezelfde jas en nu zijn ze een ANWB-koppel

Anne (31) liep afgelopen donderdagmiddag nietsvermoedend door de stad toen
ze een man passeerde met precies dezelfde praktische outfit als zij. Sindsdien hebben de twee een relatie. Precies op het moment dat Anne de man inhaalde en zodoende even naast hem kwam te lopen, werden ze een koppel. Dat was nooit gebeurd als ze niet allebei een gele, waterdichte jas van Human Nature droegen.

Anne en haar vriend zijn onafscheidelijk. Ze maken stadswandelingen op degelijk schoeisel en kibbelen over het weer. Inmiddels zijn ze druk bezig met hun gezamenlijke zomervakantie: wordt het een tiny house op de Veluwe of toch een fietsvakantie langs de Moezel?

Anne en de man lichten graag toe waarom hun relatie zo stabiel is: “We hebben veel overeenkomsten. Zo hebben we niet alleen dezelfde jas, maar ook dezelfde fiets, dezelfde rugzak en dezelfde lunchbox. We hebben allebei halflang haar en we dragen dezelfde donkergrijze wandelsokken. Elke keer als wij in het bos lopen en we horen een vogel tjilpen, pakken we tegelijk onze vogelgids erbij. Alsof het voorbestemd is.”

Als anderen vragen hoe Anne en haar levenspartner elkaar ontmoet hebben, moeten ze altijd een beetje lachen. “Het ging vanzelf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *