Pro Shots / Koen Laureij

Pro Shots / Koen Laureij

Man die niet op Jesse Klaver of Attje Kuiken wil stemmen gaat wel op Jesse Klaver én Attje Kuiken stemmen

Voor Alberto Druifman (43) is het een absolute game-changer: de mogelijke fusie tussen GroenLinks en PvdA. “Ik heb nooit op Jesse Klaver of Attje Kuiken willen stemmen, maar nu de mogelijkheid zich voordoet om op Jesse Klaver én Attje Kuiken samen te stemmen gaat er een wereld voor me open.”

“Kijk, ik heb niets met hun individuele standpunten, maar als ze die gezamenlijk brengen is het een heel ander verhaal. Dan luister je.” Druifmans ogen beginnen te glimmen als de mogelijkheid wordt geopperd om de SP ook nog in deze linkse samenwerking te betrekken. “Ik heb ook nooit overwogen om op Lilian Marijnissen te stemmen, maar als je een blok hebt van Jesse Klaver, Attje Kuiken én Lilian Marijnissen, is de keuze wel heel makkelijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met de pakkende slogan ‘Samen krijgen we Nederland kapot’ gaan we volgende verkiezingen winnen! Kunnen een kabinet met VVD66 beginnen, die hebben daar ruime ervaring in.

Reageer