Shutterstock/sylv1rob1

Dit zijn de 3 handigste gereedschappen om een VanMoof-fiets onklaar te maken

Je kent het wel: je loopt over straat, ziet opeens een VanMoof-fiets staan, maar je hebt toevallig net geen gereedschap bij je om de fiets onklaar te maken. Om die vervelende situatie te voorkomen, raden we de drie handigste gereedschappen aan om op zak te houden.

1. Schroevendraaier
De schroevendraaier is een onderschat gereedschap als het aankomt op het saboteren van een VanMoof. Het is namelijk heel erg veelzijdig, omdat je er de ketting, de banden en soms zelfs andere verbindingen mee uit elkaar kunt halen, en de schroevendraaier zelf is ook niet erg zwaar. Aanrader.

2. Hamer
De hamer is de gouden standaard in de fietsvernietiging. Koplampen, spaken, frames verbuigen: de hamer staat z’n mannetje. Enige nadeel is dat ’ie wat grof is in de omgang, en daardoor in het meenemen. In de rugzak dan maar!

3. De verbeelding

Met het gereedschap ‘de verbeelding’ maak je in je hoofd de VanMoof-fiets onklaar. Je bedenkt je immers met weemoed en uit milde angst voor juridische consequenties dat vandalisme voor losers is (tenzij het gaat over de fossiele industrie, maar dat terzijde), en dat de allerbeste manier om de VanMoof onklaar te maken die in je hoofd is, waarin de fiets niet meer rijdt, waarin mensen op VanMoof-fietsen niet meer zo hautain kijken, en waarin iedereen gelukkig is en niemand meer snedig commentaar levert op elkaar, noch in het echte leven, noch in de comments.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Moet VanMoof in het Buckler rijtje? Is het hip om VanMoof af te kraken? Ik heb de boodschap waarom gemist, maar als DeSpeld dit doet dan is het trending natuurlijk.

Reageer