Mladen Mitrinovic / Shutterstock

Mladen Mitrinovic / Shutterstock

Helaas: stel kan zich nog maar 0,7 kind veroorloven door inflatie

Naomi en Dennis uit Nijkerk willen graag kinderen, maar hun bankrekening laat niet toe dat ze zich voortplanten. “Jammer, maar helaas.”

“Als ik naar onze huidige bankrekening kijk dan kunnen we ons 0.7 kind veroorloven. Vroeger was dat nog 1.2 kind, maar ja, inflatie he”, zegt Naomi. “Op zich is het natuurlijk prima om een kind een halve ochtend in de week naar de crèche te sturen, in plaats van vier dagen. Maar het is jammer dat we dan zelf niet meer kunnen werken door dat fulltime oppassen.” Ze kijkt naar Dennis. “Nou ja, na vier jaar gaat ‘ie natuurlijk naar school. Als ‘ie dan niet op dansles wil, elk jaar nieuwe schoenen, een triangel of ergens met de auto heen, dan moet het misschien wel lukken.”

Gelukkig is er licht aan het eind van de tunnel. “Ik heb zojuist een hele rits krasloten gekocht”, zegt Dennis. “Dus als ik even flink door kras, kan dat kind binnenkort gewoon verwekt worden. Zin in.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het spijt me, maar ik moet even flink waarschuwen.
Uit een snel pseudowetenschappelijk onderzoekje door Bert Bokhoven blijkt, dat de kans op het winnen van een geheel verzorgd adoptiekind voor twee personen bij krasloten heel veel kleiner is, dan de kans op zwangerschap bij het schrappen van condooms op de boodschappenlijst om krasloten te kunnen betalen.

Reageer