NOS

NOS

KLM gaat wachtplekken met extra beenruimte op Schiphol verkopen

Schiphol verwacht dat de drukte deze week voorlopig aanhoudt. Veel reizigers klagen over de ellenlange rijen en de geringe bewegingsvrijheid tot aan de balies. KLM verkoopt daarom vanaf nu speciale wachtplekken met extra beenruimte.

“Wij balen als koninklijke maatschappij dat mensen op elkaar gepropt in de hallen en zelfs buiten moeten wachten. Daarom komen we nu met nieuwe wachtplekken met extra beenruimte zodat iedereen met gemak een lange reis naar de balie kan maken”, zegt een woordvoerder van KLM. “Wij bieden graag luxe aan onze klanten, maar niets is natuurlijk gratis. En voor onze ‘members’ hebben we een upgrade waarbij je zo’n luxe wachtplek krijgt, dat je het gevoel hebt alsof je gewoon thuis in de woonkamer in de rij staat.”

Transavia en Easyjet zijn ook op de aanhoudende drukte ingesprongen en verkopen vanaf nu gestapelde wachtplekken tegen een sterk gereduceerde prijs. Een uitkomst voor de reiziger met een klein budget.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik vind dit schandelijk dat er “MISBRUKI” gemaakt wordt van een situatie welke door deze maatschappijen zelf is geschapen. Advies aan iedereen om hier niet aan mee te werken.

Reageer
gravatar

Als het gepeupel toch staat te wachten op de kofferkoelie die niet komt opdagen (die heb ik ontslagen) laat ze dan gewoon ff zelf hun koffer in het vliegtuig gooien in plaats van verwend toe te kijken met hun ticket voor een duppie!

Reageer