Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Vrouw onzeker over nieuwe jurk na oordeel van partner met Spiderman-trui

Veerle komt in een vrolijke bui thuis met haar gekochte jurkje. Ze is blij met haar aankoop, tot ze akelig uit balans wordt gebracht door het oordeel van haar partner Rens die in een Spiderman-trui op de bank zit.

“Kijk schat, leuk jurkje hè?” vraagt Veerle die na aankoop graag nog even de complimentenhengel door de keuken werpt. De blik van Rens is onheilspellend. “Mwah, ja, wel leuk? Opzich wel leuk denk ik ja. Ja, weet eigenlijk niet. De kleur vind ik niet zo. Of misschien even wennen”, luidt het oordeel.

De ogen van Veerle lachen plots niet meer en staren twijfelachtig naar het jurkje. Rens staat inmiddels met een been buiten de deur om in zijn Spiderman-trui de hond uit te gaan laten. “Misschien moet ik 'm maar terugbrengen”, mompelt Veerle. Rens werpt er nog één kritische blik op, laat een stilte vallen, en zegt: “Kun jij ff uit de la een poepzakje voor me pakken?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *