Jono Erasmus / Shutterstock

Jono Erasmus / Shutterstock

Ook energetische healers stappen af van Russische energie

Na het voorbeeld van de Nederlandse olie- en tankbranches, willen nu ook energetische healers afstappen van Russische energie. Zo meldt de woordvoerder van de energetische healersbranchevereniging, Kristel Kristal.

“De energie die wij bij de healings gebruiken moet heel puur zijn,” vertelt Kristal. “Hierbij kunnen we het niet hebben dat dezelfde energie ook is ingezet voor een genocide. We zullen andere energiebronnen uit het universum moeten channelen.”

Wanneer de energetische healersbranche precies van de Russische energie af zal kunnen stappen, en welke gevolgen dat heeft, is nog niet zeker. Voorlopig kunnen de healers nog even vooruit op hun voorraad kosmische energie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Als Kristel Kristal en Sammy Haanman energie echt belangrijk vinden voor het helen (healen – red.) van de aarde, dan gebruiken ze uitsluitend groene energie.

• Reageer