Shutterstock/LightField Studios, StudioSpeld

Shutterstock/LightField Studios, StudioSpeld

Kantoorhond noemt zichzelf op LinkedIn Senior Chief of Happiness Development

Bobby, de kantoorhond van een start-up in Utrecht, noemt zichzelf op LinkedIn Senior Chief of Happiness Development. Op deze manier ziet zijn functie er toch wat interessanter uit voor potentiële recruiters in zijn inbox.

Collega Sebastiaan is lovend over Bobby, die al ruim drie jaar in trouwe dienst is. “Bobby’s strength is dat hij zo effortless de stress kan downgraden bij iedereen. Hij tilt de employee experience echt naar een hoger level qua general happiness hier. Die functietitel is echt op zijn lijf geschreven.”

Als we Bobby vragen waar hij zichzelf ziet over vijf jaar, dan laat hij maar weinig speeltjes los. Maar in een carrière die zeven keer zo snel gaat bij honden, is het niet ondenkbaar dat hij nog ooit wil werken bij een corporate waar nog meer burn-outs en ziekteverzuim op de loer liggen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zie dat Bobby ook jaren agility training heeft gehad. Hij kan nu wel bij een groot bedrijf aan de slag waar ze ‘Agile’ werken in een nutteloze overhead functie. Bobby lijkt me een uitstekende Epic owner!

Reageer
gravatar

Volgens mij is Bobby een grote pop of een opgezette hond.
Een echte hond houdt het immers niet vol tussen kantoorklerken, die hem overdag onder een bureau moeten verbergen voor de kantoorchef. Eten en drinken krijgt hij alleen in de pauze. ‘s Avonds en in het hele weekeinde wordt hij opgeborgen in een stalen kantoorkast
Nee, dat kan geen levende hond zijn.

Reageer
gravatar

Bobby moet continu opletten. Ene dronken Maitreya verlangt dit weekend weer naar vlees. En we weten inmiddels allemaal naar wat voor vlees. Pas goed op jezelf Bobby!

Reageer
gravatar

Awel, Bobby zou er goed aan doen een fikse partij HOY bij zich te dragen, ter afleiding!

Zoals gekend ook vol van hond.

Een beetje macaber idee, maar allez hè.

gravatar

Serious mistake: ‘kantoorhond” moet natuurlijk “office dog” zijn. Er zijn veel meer woorden die in het Engels meer indruk zouden maken, maar hou het dit keer bij deze correctie.
Jasper., do better your best next time.

Reageer