Shutterstock: STEKLO

Vrouw raakt super opgewonden van man die heel hard gas geeft bij het stoplicht

Een man in een Volkswagen Polo uit 2011 rijdt langs en geeft keihard gas. Voor de hele straat een oorverdovend lawaai, maar voor Carmen klinkt het als muziek in de oren. “Dan moet ik mezelf echt tegenhouden. Je voelt gewoon gelijk dat er een echte man langsrijdt.”

Als jong meisje was Carmen al gek op jongens die op hun scooter langs scheurden. “Ik weet nog goed hoe het voelde toen ik voor het eerst betoverd werd door het geluid van een knallende uitlaat. Ja, de hele straat stonk en alle baby’s begonnen te huilen, maar voor mij was het gewoon zo’n teken van mannelijkheid; een half uur lang een piep in je oren.”

Wanneer Carmen voor de derde keer in een half uur omver geblazen wordt door een man in een grommende auto, kan ze zich niet langer bedwingen. “Ik word helemaal warm van binnen. Sommige mensen zullen zeggen dat het door die uitlaatgassen komt, maar ik weet het zeker dat dit gewoon van binnenuit komt. Dit is echt.” Op de vraag of Carmen ook actie onderneemt kan ze duidelijk zijn. “Tuurlijk, je moet vechten voor ware liefde. Wanneer zo’n auto ‘vroem’ zegt, moet ik B zeggen. Prins op de knallende uitlaat, here I come.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Carmen (19) wordt opgewonden van een onbeschofte snelheidsovertreder in een Mercedes (het is geen Polo!) met lekkende knalpot die bij het zebrapad niet voor haar stopt, maar extra gas geeft.

Hopelijk heeft ze een inlegkruisje in dat spijkerbroekje met slordig afgeknipte pijpen.

Reageer