Shutterstock/Matej Kastelic

Shutterstock/Matej Kastelic

VU: ‘No pressure, maar dit is je allerlaatste kans ooit om cum laude af te studeren’

‘Voor geneeskundestudenten moet het nú gebeuren!’

Voel je niet té opgejut, maar De Vrije Universiteit in Amsterdam schrapt vanaf volgend jaar de mogelijkheid om cum laude af te studeren bij geneeskunde. Als je dus nog met extra verdienste je studie wil voltooien moet het NU NU NU gebeuren.

“We hebben de maatregel ingevoerd om betere teamspelers op te leiden, en iets minder haantjes die enkel voor de individuele verdiensten gaan. Dat gezegd hebbende willen ook juist die haantjes uitdagen om nu het nog net kan toch nog even die cum laude binnen te tikken. Je moet echt heel erg doorwerken, wil je nog die prestigieuze titel kunnen behalen. Maar dat kun je wel toch? Veel mensen voor jou is het ook gelukt. Geen stress, maar hierna kan het gewoon nooit meer he?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *