Vanwege het lopende onderzoek geen artikel

Vanwege het lopende onderzoek geen artikel

Vanwege het lopende onderzoek geen artikel

Vanwege het lopende onderzoek kunnen wij helaas op dit moment geen uitspraken doen. Dit artikel zal dus nog even op zich moeten laten wachten.

We hebben kennis genomen van de wens om hier een artikel te publiceren. Het is echter van groot belang om dit artikel zorgvuldig in kaart te brengen en niet voorbarig conclusies te trekken. We willen natuurlijk het lopende onderzoek niet verstoren.

Voor alle betrokken personen is het van groot belang dat er een zorgvuldig onderzoek plaatsvindt. De nodige informatie ontbreekt nog, die eerst moet worden opgehelderd. Op dit moment is er geen nadere toelichting.

Als we nu een artikel zouden schrijven, zou dat geen recht doen aan de zorgvuldigheid en de volledigheid van het onderzoek. Het is essentieel dat we de volledige ruimte geven aan het onderzoek.

Gezien de aard en omvang van het onderzoek, zult u toch echt nog heel even geduld moeten hebben. Zolang het onderzoek loopt kunnen wij helaas nog geen feitenrelaas delen.

Ook wij willen niets liever dan een artikel, maar eerst meer onderzoek. Als uit dat onderzoek blijkt dat een artikel nodig is, zult u spoedig van ons horen. We wachten het onderzoek in volle vertrouwen af.

Wanneer het onderzoek is afgerond, is nu nog niet te stellen. Daar kunnen we, vanwege het lopende onderzoek, ook verder niets over kwijt, helaas.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb dit artikel niet gelezen, want ik moet eerst onderzoeken of de Russische geheime dienst (FSB voorheen KGB) De Speld wel of niet stiekem voorziet van de alternatieve waarheid

Maar daarvoor heb vandaag geen tijd. Overigens morgen evenmin. Trouwens overmorgen ook niet. in weekeinden nooit. Voorts ben ik heel april bezet met dringende zaken. Daarna, tja daarna, eerlijk gezegd weet ik zo net nog niet of het dan nog opportuun is..

Reageer
gravatar

Mijn advies aan de serieuze ‘De Speld-lezer’ is, wanneer je niets te doen hebt, doe het dan aub niet hier.

Reageer
gravatar

Ik heb zelf even onderzoek gedaan en inmiddels heeft de Speld-redactie ınderdaad elke stockfoto van Shutterstock al minstens één keer gebruikt. Uit hoofde van mijn grootaandeelhouderschap zie ik dat niet als een probleem, ofschoon klantbehoud nog een uitdaging zal zijn.

gravatar

Ik vind jullie artikel voorbarig. Zoals als alles nog niet in de openbaarheid is, moeten jullie dit niet publiceren. Van alle beschuldigingen, aantijgingen en harde feiten waar de fractie en het landelijk partijbestuur over beschikken, is nog niets door de hoogste rechter als onomstotelijk vaststaand bewezen. En dan nog ontken ik het liever. Als jullie dit artikel publiceren, dan zal ik jullie aanklagen voor smaad, of althans een vertrouwelijke aanklacht indienen. Onderzoek eerst maar eens, of ik instem met een verkennend onderzoek. Of nee, ik wil een onderzoek naar het onderzoek. In 2026. En deze reactie niet publiceren, anders zal ik jullie ook ‘ongewenst’ betasten. Ja, ongewenst tussen aanhalingstekens, want ik wenste het immers? Dus heb ik niets verkeerd gedaan. En nou jullie weer.

Reageer
gravatar

Goed ik wacht dat even af.

Daarna zal ik zeker een gedegen reaktie geven. Mits dat mogelijk is natuurlijk. Dus het kan ook zijn van niet.

U heeft hier niets aan, maar dan weet u het wel alvast.

Reageer