zeljkodan / Shutterstock

zeljkodan / Shutterstock

Schurftepidemie: studentenhuis komt met levensgrote krabpaal

Bewoners van een Utrechts studentenhuis hebben een oplossing gevonden voor de gekmakende jeuk door schurft. "We hebben een levensgrote krabpaal in de woonkamer neergezet. Daar schurken we allemaal een paar keer per dag tegenaan en dan kunnen we er weer tegen.”

“Niet zo chill, we zijn net genezen van corona en nu hebben we met het hele huis schurft”, zegt Fien terwijl ze druk aan haar roodbevlekte polsen krabt. “Maar gelukkig is het dankzij de krabpaal wel gezellig. We hebben er gewoon een huisactiviteit van gemaakt. We zetten gewoon muziek op en gaan we met z’n allen een halfuur los tegen de krabpaal. Als je dan ook nog heen en weer krabt op de maat, is het ook gelijk een work-out.”

“De krabpaal heeft wel overal slijtplekken. M’n huisgenootje Esmee heeft nu al voor de derde keer schurft namelijk. Maar gelukkig werkt de krabpaal als een trein. Totdat we weer allemaal een jeukaanval krijgen natuurlijk. Maar dan beginnen we gewoon weer van vooraf aan. Maar goed, ik ga weer even krabben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *