Shutterstock

Shutterstock

Man vindt het niet erg als zijn hypothetische vriendin hypothetisch meer verdient zolang ze maar hypothetisch blijft

Dat Simon en zijn toekomstige vriendin niet hetzelfde verdienen, is voor hem geen enkel probleem. “Stel dat ik haar ontmoet en stél dat zij meer verdient, dan zou ik dat alleen maar tof vinden. Hypothetisch natuurlijk.”

“Ik vind het juist heel vet als een vrouw meer verdient dan de man in een relatie”, zegt Simon. “Hallo, we leven in 2022. Als ik een vrouw zou ontmoeten en het blijkt dat zij meer monnies casht, dan zou ik daar echt niet van wakker liggen. Tenzij het mijn vriendin is natuurlijk. Maar zo ver is het nog lang niet.”

Simon laat zijn Tinder-profiel zien en wijst op een vrouw die hij net heeft geliked. “Stel je voor dat ik met deze vrouw uit eten zou gaan en zij wil graag betalen, dan vind ik dat heel cool. Dan gebruik ik gewoon haar pinpas, maakt mij niet uit. Maar dat is allemaal hypothetisch natuurlijk. Eerst haar maar eens ontmoeten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *