NOS

NOS

Gündogan doet nu ook aangifte tegen ‘te hete lichaam’ van fractiemedewerker

Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan heeft laten weten haar aangifte tegen Volt uit te breiden. Naast de aangifte tegen de partij en tegen de meldingmakers van ongewenst gedrag, doet ze nu ook aangifte tegen de ‘te hete lichamen’ van enkele fractiemedewerkers.

“Op advies van mijn advocaten heb ik mijn aangifte uitgebreid”, zegt Gündogan. “Door die ellendig hete lichamen van mijn fractiemedewerkers, zit ik al een maand stil. Dat kan toch niet zomaar? Ik wil gewoon heel graag weer aan de slag.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daar begrijp ik niks van. Er is toch niks zo lekker als de lichamen van hete mannen in bed.
Ik ben echter bang, dat die hete mannen niet met een koele vrouw in bed wilden.

Reageer