shutterstock/Mounir Taha

shutterstock/Mounir Taha

Steeds meer mensen rijden weg bij benzinepomp zonder te tanken

Linea recta door naar huis om de fiets of het OV te pakken

Steeds meer automobilisten rijden bij tankstations weg zonder te tanken, zo blijkt uit verzamelde camerabeelden aan de pomp. Volgens tankhouders zet bijna een derde van de klandizie hun auto neer, checkt de literprijs en rijdt weer weg zonder de auto vol te gooien.

“Als we hun nummerbord hebben, nemen we vaak nog even via de politie contact op om te vragen waarom”, stelt een woordvoerder van Shell. “In de meeste gevallen gaan mensen naar huis om hun fiets te pakken of het OV. Begrijpelijk, maar ook vervelend want dit kost ons klauwen vol geld.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

O ja, nog vergeten. Maak het gas stukken goedkoper, zodat de mensen in de Oekraïne niet te koud krijgen, en zich goed kunnen opwarmen voor de oorlog.