www.hollandfoto.net / Shutterstock

www.hollandfoto.net / Shutterstock

Hoopgevende stijging coronacijfers: kunnen we terug naar de pandemie?

Een hoopgevend bericht: de coronacijfers lopen sinds deze week weer op. Betekent dit dat we weer gewoon terug kunnen naar het oude normaal van de pandemie?

De besmettingscijfers zijn in Nederland 79 procent gestegen, vertelt viroloog Bert Bokhoven uitgelaten. “Tussen alle berichten over de oorlog in Oekraïne, is dit wel een heel fijn, vertrouwd bericht. Veel Nederlanders hopen nu die oorlog en economische crisis weer in te kunnen ruilen voor de pandemie. Daar voelde uiteindelijk iedereen zich toch beter bij. Het is nog te vroeg om te weten of dat gaat gebeuren, maar het is in ieder geval heel goed nieuws.”

Het nieuws werd daarom voorzichtig optimistisch ontvangen. “Zouden we echt gewoon weer in een nieuwe golf kunnen belanden, en onze focus van de oorlog kunnen verleggen?”, zegt columnist Harbert Jongeling. “Ik verlang zo terug naar gewoon dagelijks een update over besmettingen, in plaats van nieuwe beelden van gruwelijke bomaanslagen. Alsjeblieft, laat er een nieuwe variant zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y…

Read all about it here… rb.gy/u603ti

Reageer
gravatar

Nogal wiedes.

“Deugdsignalering is de nieuwe plaag”

https://www.frontnieuws.com/dr-vernon-coleman-deugdsignalering-is-de-nieuwe-plaag/

Uit een zorgvuldige analyse van het winkelend publiek blijkt dat 40% nog steeds zijn masker op straat draagt.
Sommigen dragen maskers omdat ze weten dat ze oerlelijk zijn en het masker hun de kans geeft hun lelijkheid voor de wereld te verbergen. Sommigen dragen maskers omdat ze er goedkoop een stapel gekocht hebben bij een kraampje op de markt en ze niet verloren willen laten gaan. Sommigen hebben maskers die bij hun kleding passen en zij zouden zich ongepast gekleed voelen zonder masker op.

Reageer