Shutterstock/My Ocean Production

Shutterstock/My Ocean Production

Sjoerd wil een vrouw die tegengas geeft, Harco een vrouw die duizend kuub gas geeft

Sjoerd (31) en Harco (34) uit Genemuiden zijn broers met veel gelijkenissen, maar die vlieger gaat niet op bij het plaatje van hun ideale vrouw. Zo heeft Sjoerd het liefst een vrouw die tegengas geeft, terwijl Harco naarstig op zoek is naar een vrouw die duizend kuub gas geeft.

“Ja, ik verlang niet veel van een vrouw maar dit is wel een heet hangijzer”, zegt Harco. “Als een vrouw niet minstens met duizend kuub aan komt zetten dan is ze gewoon niet mijn type. Sjoerd is meer van de oude stempel, maar tegengas vind ik persoonlijk gewoon totaal niet aantrekkelijk.”

Vooralsnog is het nog maar de vraag wie van de twee broers als eerst zijn droomvrouw vindt. Hun moeder hoopt van harte dat het Harco wordt, want dan is de kans het grootst dat hij eindelijk uit huis gaat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als Sjoerd nu een huis met vloerverwarming neemt kan hij ook met een zeikwijf uit de voeten. 36,4 graden is prima!
Ruim aanbod ook. Wel meestal al getrouwd. Blijkbaar nogal gewild.

Reageer