WNL / WikiMedia Commons Press Service Gov Russia

BN’ers bellen vandaag met Poetin om hem op andere gedachten te brengen

Een hartverwarmende actie vandaag in Hilversum. Tientallen BN’ers komen samen om de hele dag met Poetin te bellen. Op die manier hopen ze hem op andere gedachten te brengen over de situatie in Oekraïne.

Een van de BN’ers was Martien Meiland, hij belde vanmiddag ruim 2 uur lang met de Russische president. “Poetin? Oh ja Vladimir bedoel je. Ja nee, we zijn er nog niet uitgekomen nog helaas. Maar het is toch belangrijk dat je in dit soort situaties met elkaar in gesprek blijft”, legt Meiland uit. “We hebben nu afgesproken om morgen weer even te bellen. Wie weet wat er dan uitkomt.”

“Hey, ja ook even met mij. Herman den Blijker inderdaad. Ja, zou je niet eens je troepen terugtrekken?“, zegt ook Herman den Blijker. “Nee, ja dan houdt het op natuurlijk. Hartstikke bedankt voor je tijd! Dag hoor!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *