Shutterstock/Jose Luis Carrascosa,Piotr Piatrouski, Lena S92

Huizen weer 21 procent duurder geworden: 3 alternatieven voor wonen

Nu de huizen in januari dit jaar weer 21 procent duurder zijn geworden ten opzichte van een jaar geleden, lijkt wonen voor veel mensen inmiddels onmogelijk. Maar niet getreurd: wij helpen je met de drie leukste alternatieven. 

Word een nomad
Een nomad lijkt een beetje op een digital nomad, maar digital nomads huren toch vaak tijdelijk een huis ergens op de wereld waar ze gaan werken en dan dus ook wonen. Als je niet hoeft te werken heb je ook geen huis met internet nodig. Niet wonen dus. En niet op hoeven staan voor een daily stand-up. Win-win.

Raven
Nu de clubs weer volledig opengaan, kun je de hele nacht doorhalen in plaats van te gaan slapen, wat voor de meesten toch wel de voornaamste reden is om te wonen. Met een beetje geluk zullen er de komende tijd ook meer ravegelegenheden zijn, om de afgelopen twee jaar in te halen.

Kraken
Deze telt misschien niet helemaal want in feite is het ook wonen, maar als je het onverwachts in een huis van iemand anders doet heet het niet zo. Succes!

Wanneer is volgens jou de winter echt voorbij?
Zie resultaten


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *