v74 / Shutterstock

v74 / Shutterstock

Decupré komt met speciaal kussen om tegen je gezicht te drukken tijdens kijken Ongehoord Nederland

Slaapartikelenfabrikant Decupré komt met een speciaal kussen op de markt om tegen je gezicht te drukken tijdens het kijken van Ongehoord Nederland. Dat liet presentatrice Arlette Adriani zojuist weten in een live-uitzending van het programma waar ze het nieuwe kussen ook meteen showde. 

“Waar moet een goed kussen nou aan voldoen? Leuk dat ik het mezelf vraag. Het is vrij simpel: je legt het kussen met de grote vlakken plat op je twee handen en duwt het in eerste instantie rustig aan tegen het midden van je gezicht. Door het speciale traagschuim in het kussen vormt hij mooi om je gezicht heen zodat hij zowel je ogen als je oren volledig bedekt. Zo hoor en zie je niks meer. Als laatst moet je hem alleen nog harder aanduwen en klaar is kees”, zegt Arlette Adriani, terwijl ze het voordoet in de studio. “Kijk niemand hoort me schreeuwen: AAAAAAAAAAHHH. Handig voor je buren als je thuis kijkt. Het is natuurlijk niet de beste reclame voor het programma, maar je moet kijken naar waar momenteel vraag naar is op de markt.”

Adriani laat wel weten dat er een kleine disclaimer bij het kussen zit: “De verleiding om hem tijdens Decupré-reclames ook te gebruiken is groot, maar helaas niet mogelijk.”

Wanneer is volgens jou de winter echt voorbij?
Zie resultaten


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *