Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Nieuw! Kijkwijzer komt met waarschuwing voor onrealistische weergave liefde

De Kijkwijzer, die je vertelt of films of series schadelijk kunnen zijn, komt met iets nieuws: een waarschuwingssymbool bij films met een onrealistische weergave van de liefde.

Woordvoerder van de Kijkwijzer, Bart Hendriks, is erg tevreden met deze nieuwe stap. “We merkten vanuit de consument dat er een grote behoefte aan was, vooral bij romcoms. Onze klantenservice kreeg dagelijks belletjes van huilende Notebook-kijkers die maar niet hun eigen Noah kunnen vinden. Met deze waarschuwing willen we daarin de consument tegemoet komen.”

De titels die binnenkort het nieuwe waarschuwingslabel krijgen zijn onder andere: The Secret, Friends with Benefits, Titanic, La La Land, Mamma Mia!, Twilight en High School Musical 1. High School Musical 2 krijgt echter geen waarschuwingslabel, dit is omdat Troy en Gabriella elkaar in dat deel dumpen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *