Shutterstock

Vakantie? Rosa nam colaatje uit minibar en heeft nu een schuld van €145.000

Een financieel debacle voor Rosa uit Haarlem. De 25-jarige verbleef een nacht in een hotel en liet zich daar verleiden om iets uit de minibar te pakken. Hoewel ze in haar hoofd een stemmetje hoorde dat haar waarschuwde om het niet te doen, ging ze toch voor een ijskoud blikje cola. Onhandig, want nu heeft ze een schuld van € 145.000 euro.

“Ik wist dat alles in een minibar superduur is, maar dat ik mezelf zo diep in de schulden zou drinken had ik nooit voor mogelijk gehouden,” zegt Rosa terwijl ze naar het lege colablikje kijkt. “Vind je het gek dat mijn ouders altijd zo panisch deden en dreigden me te onterven ik iets uit die duivelse minikoelkast zou halen. Nou, ik ga sowieso hetzelfde doen bij mijn kinderen. Sterker nog: ik onterf ze gelijk. Ik heb nu toch geen geld meer voor ze.”

Nu Rosa weet dat ze de rest van haar leven bonen uit blik zal moeten eten, is ze blij dat ze zich niet heeft laten verleiden om ook een zakje nootjes bij haar cola te nemen. “Dan had ik mijn nieren moet verkopen. En iedereen weet: zonder nieren kun je bonen uit blik veel moeilijker verteren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *