Shutterstock / Aerovista Luchtfotografie

Shutterstock / Aerovista Luchtfotografie

Kabinet: ‘Koop lokaal, haal je gas in Groningen’

Een van de lessen die we uit de coronacrisis hebben kunnen leren, is het belang van het kopen van lokale producten. Het kabinet roept daarom op om als straks de pandemie voorbij is, ook dan nog steeds je gas gewoon in Groningen te halen. “Koop lokaal mensen.”

“Lokaal kopen heeft heel veel voordelen, zeker met gas. We steunen niet de grote reuzen als Rusland, het is lekker duurzaam door het verlagen van vervuilend transport en het geld blijft in Nederland. Of nou ja, een soort van dan”, zegt staatssecretaris Vijlbrief. “Ik ben ook meer in Groningen gaan werken, zodat ik lekker dichtbij lokaal kan kopen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *