Shutterstock: Anucha Chaisomboonsuk

Storm op komst: haal je bomen binnen

Kort na storm Dudley wacht Nederland alweer een nieuwe storm. Eunice komt vrijdag aan land en is waarschijnlijk nóg zwaarder. Geadviseerd wordt dus je bomen binnen te halen.

“Zwakkere bomen zijn niet tegen dit soort windsnelheden bestand”, waarschuwt meteoroloog Marco Verhoef. “Als ze omwaaien, kunnen ze veel schade veroorzaken. Wij raden mensen dan ook dringend aan de bomen die in hun tuin staan voorlopig even binnen te zetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ben ik net van alle Kerstboomnaalden af, moet ik weer andere bomen in huis halen. Waarom bouwt bij de bomen geen fatsoenlijke windschermen? Men weet toch ook geluidsschermen langs de autowegen neer te zetten, om ons gehoor te beschermen?

Reageer