Shutterstock/Andrew Balcombe

Shutterstock/Andrew Balcombe

Coronaverzet: ‘Tegenovergestelde van wat wij beweerden bewijst ons gelijk’

Nu het kabinet de samenleving versneld gaat heropenen, klinkt er triomf bij het zelfverklaarde coronaverzet. De vertegenwoordigers daarvan zien in het tegenovergestelde van wat zij beweerden het bewijs van hun gelijk.

“Wij riepen toch al die tijd al dat de coronapas nooit meer zou worden afgeschaft?” tweet Raisa Blommestijn euforisch. “En nu vindt het kabinet hem niet meer nodig! Onze strijd is niet voor niets geweest!”

Thierry Baudet merkt op dat ongevaccineerden inderdaad de nieuwe Joden zijn. “Ongevaccineerden mogen straks zonder enige drempel naar de kroeg of naar het zwembad. Net als Joden. Ik werd voor gek verklaard, beschimpt, maar kijk nu eens!”

Ook Willem Engel wijst erop dat zijn alarmerende waarschuwingen klopten. “Alle maatregelen gaan eraf. Ineens. Is dat een Great Reset of niet?”

Toch blijven er zorgen. “Ik ben bang dat mensen vrijwillig mondkapjes blijven dragen als dat niet meer verplicht is”, zucht Marianne Zwagerman. “De dictatuur zorgt ervoor dat mensen geen eigen keuzes meer maken. Bovendien: als er straks een ziekmakende nieuwe variant is, zul je zien dat die schurken toch weer maatregelen gaan nemen.”

Het kabinet bevestigt echter dat de tegenstanders van het coronabeleid vooralsnog hun zin krijgen. “Wij kunnen niet wachten tot alle maatregelen verleden tijd zijn”, aldus minister Ernst Kuipers. Het leidt tot euforie op de toetsenborden van het verzet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wanneer mensen beseffen hoe diep zij zijn gevallen, zullen ze bij zichzelf te rade gaan en beginnen aan de reis terug naar verstandigheid en veiligheid. Dit zal natuurlijk tijd vergen, want de val van Genade in de huidige corruptie en chaos kent een lange geschiedenis. Duizenden jaren lang is de mens gestadig afgedaald van de geestelijke basis die eens zijn leven bestuurde. Hij vergat zijn oorsprong en doel naarmate het Duistere Tijdperk zijn herinnering vertroebelde en zijn hart belaagde. Verloren in de dubbele begoocheling van Materie en Tijd ontwaakt de mensheid nu pas uit haar lange droom en illusie.

Reageer
gravatar

Op dezelfde manier als de Tibetaan de annexatie van alle spiritualiteit door het instituut van de kerk de grootste overwinning van de krachten van het kwaad noemt, zo is het gesteld met iedere logica die door het instituut van de wetenschap is opgeëist.

Reageer