Buitenhof / Youtube

Buitenhof / Youtube

Volt heeft zelf ook nog niet vernomen waar de fuck het mee bezig is

'We wachten het onderzoek af'

Volt heeft zelf nog altijd niet vernomen waar de fuck het mee bezig is in de kwestie rond het geschorste Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan. Fractievoorzitter Laurens Dassen bevestigt dat zijn partij geen flauw idee heeft.

“We wachten het onderzoek af”, zegt Dassen in een korte reactie. “Zodra duidelijk is wat ons gekloot in godsnaam moet betekenen, zullen we reageren. Maar niet eerder. Of waarschijnlijk wel, maar daar is dan geen touw aan vast te knopen. Kunnen de echte politici dit overnemen? Ik vind het niet leuk meer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het gaat vooral om het maaien in alle gaten van de Nederlandse bevolking. Die leveren we uit aan de begaafde leiders van de EU. Zo kunnen ze met onze pensioenpotten vast veel goeds doen in zuid Italië.

Reageer
gravatar

Nilüfer Gündoğan heeft op flinke afstand naar mij geknipoogd. Daar ben ik niet van gediend! Daar heb ik natuurlijk meteen melding van gemaakt.

Reageer