David Pereiras / Shutterstock

Hoe weet je of je wangedrag gewenst is?

Iedereen heeft wel eens de neiging om wangedrag te vertonen aan een collega of een vreemde op het internet. Maar met de laatste nieuwsberichten wordt duidelijk dat niet iedereen hier altijd op zit te wachten. Hoe weet je of jouw wangedrag gewenst is?

“Weet wanneer je wangedrag kan vertonen”, zegt HR-manager Johan van Sliedrecht. “Communicatie is daarbij erg belangrijk. Je zou bijvoorbeeld kunnen vragen of iemand het oké vond dat jij je net ongepast hebt gedragen. Het is erg belangrijk dat beiden partijen instemmen met het wangedrag. Dit noemen we consent.”

Daarnaast is het volgens Van Sliedrecht ook erg belangrijk dat je aanvoelt wanneer er even geen ruimte is voor wangedrag. Dit kan variëren per persoon. Analyseer de situatie, en overweeg goed of jouw wangedrag gewenst is of niet. ”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hoor dat 80 procent van de spiritualiteit heden ten dage afkomstig is van vrouwen.
Het is alleen mediamiek en astraal.
Mannen worden meestal overbodig gemaakt door hun vrouw. Ik vertrouw op een paar simpele mensen weg van de moordzuchtige neiging van vrouwen, seks, en precies daarin raken de dwazen verstrikt en verkijken hun kansen.
Ook veel vrouwen hebben zich overbodig gemaakt en wel door hun materialisme, dat bij hen sterker is ontwikkeld. Het is biologisch bepaald. Daar liggen de bewijzen toch? Omdat ze leven en denken zoals ze seksueel zijn: van buiten naar binnen gericht: vulva.
Aan de andere kant wordt een belangrijk deel van hen zo langzaam volledig onvruchtbaar.
Vrouwen kunnen in hun eigenwaan niet begrijpen dat vooral de zaken die zij als het meest privé en persoonlijk beschouwen, buiten het domein van hun eigen wil liggen.
Dit markeert het einde van de mensheid.

Reageer
gravatar

Ik zag de officiële aankondiging van Joe Biden in de krant. Hij stond speciaal goed gekleed en centraal voor de lens, zijn haar zat wat beter en zijn gezicht was kennelijk gepoederd voor de presentatie, dat hij de leider van ISIS uit de weg had geruimd zonder aan beide kanten maar 1 extra slachtoffer te maken.

Een uur later kwam er een rectificatie dat er tal kinderen waren vermoord.

Hetzelfde zie je met iedere seks in de VS.

Reageer
gravatar

Al lang is het politiek van links om wat conventionelere typen voor schut te zetten met seks. Dat is de grondverf van de politiek. Maar om daar honderd jaar mee door te gaan. Is dat nou zo heldhaftig? Het is ingeburgerd en iedere tiener is ermee besmet die niet achter wil blijven of voor schut staan, zodat er niet 1 normaal contact meer bestaat. Ik hoor soms nog dezelfde argumenten, en als ze iemand geneukt hebben met hun stoere praatjes (over racisme) denken ze dat je er helemaal aan onderdoor gaat. Waarschijnlijk geloven ze in eigen mythen, het heet eigenliefde. Toch verinnerlijkt de seks zich steeds meer tot een astraal fenomeen zonder enige substantie. Het is net als met digitalisering die voor vormloze dikke wijven betonrot juist een verfijning betekent die ze anders niet zullen kennen.

gravatar

Wie een kuil graaft voor een ander… Vanwege de competitie is het een trend dat vrouwen een zo groot mogelijke debiel nemen.

gravatar

★★★★★ tenzij

Matthijs en Xara hebben jullie dit gedrag met elkaar experimenteel uitgetest? Je moet voor een goed artikel somtijds weleens te ver gaan.

Als het antwoord ja is, kunnen jullie de vijf sterren samen delen. (Een ijzerzaagje wordt voor het verdelen meegeleverd.)

Bij een nee, moeten jullie de sterren (en het zaagje) laten waar ze zijn. Artikelen schrijven zonder vooraf het onderwerp volledig te onderzoeken, doe je als goede verslaggever natuurlijk niet!

Reageer
gravatar

Bij de fietsenmaker stellen ze de situatie al erger voor dan het is als er een reparatie nodig is.
De ergste verkrachtingen zijn vrije wil van het slachtoffer dat 20 jaar later wakker wordt.

Reageer
gravatar

De aanklager van prins Andrew, Virginia Roberts haalde haar vriendinnetje van 13 erbij om wat bij te verdienen als hoer. Roberts had al 500.000 dollar zwijggeld gekregen van Epstein. Het hielp alleen hun CV niet en ze kregen last van emotionele problemen. Wat leuk, ze mocht als een heuse prinses zelfs een keertje uit met Andrew, die ‘lief’ maar onervaren en onhandig bij haar was in het hanteren van zijn lid. De media wisten het al, en zo moest de wereldleraar van koningin Elizabeth II (als hoofd van de Engelse staatskerk) met meer bewijzen komen om door de sollicitatie procedure heen te komen.

gravatar

Ik verdien echt GOED GELD ($ 550 tot $ 750 / uur) online vanaf mijn laptop. Vorige maand KREEG ik een cheque van bijna 85000 $, dit online werk is eenvoudig en duidelijk, ik hoef niet naar KANTOOR te gaan, het is thuis online werk. Je wordt zelfstandig na indiensttreding van deze JOB. Ik dank mijn VRIEND die mij deze SITE heeft doorverwezen….., >>>>>>> http://www.pays11.com

Reageer
gravatar

Ik ben nou wel een beetje klaar met al dat wangedrag in de reacties. Dus hou je een beetje in en bedenk godverdomme dat ik je kut İP-adres net zo makkelijk als je moeder doorverkoop aan de meest biedende onethische hacker!

Reageer
gravatar

Intimidatie is iemand timide maken, en wie zijn een makkelijker doelwit dan de Hollanders als ze geen voetbal of rap hebben?