Henk Vrieselaar / Shutterstock

Henk Vrieselaar / Shutterstock

Alle handtekeningen Onverdeeld Open-petitie ongeldig verklaard door ontbreken coronatoegangsbewijzen

Pech voor de initiatiefnemers achter de coalitie Onverdeeld Open. De ruim 600.000 handtekeningen van hun petitie zijn zojuist allemaal ongeldig verklaard door het ontbreken van coronatoegangsbewijzen bij de tekenaars.

“Ik had het ze al eerder willen vertellen, maar het was weekend”, zegt een woordvoerder van petities.nl. “En in de nieuwe regels staat heel duidelijk dat iedere handtekening pas geldig is na het tonen van een coronatoegangsbewijs. Wij willen ook dolgraag dat het zonder kan, maar het is op dit moment echt nog niet mogelijk om mensen een petitie in te laten vullen zonder QR-code. Dan weten we ook beter met wie we te maken hebben. Dus helaas pindakaas, alles moet opnieuw.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik lees ook weer over de onfortuinlijke relatie van Lodewijk XVI en Marie-Antoinette. Lodewijk zou een te grote penis hebben gehad, wat bijzonder is voor een Fransman, en Marie-Antoinette een te kleine vagina. Ze werden allebei onthoofd. Het gewone volk houdt zich doorgaans nog steeds al grappend met die zaken bezig om zich te emanciperen. Vooral de Britten die aanvoelen dat ze de Fransen in moeten halen, omdat ze zelf als nogal puriteins bekend staan. Inclusief de stiff upper lip die enkel gecompenseerd wordt door de neger. Het is een kwestie van imago; ze hebben de Fransen al honderd keer ingehaald. Het is ook een sociaal bindmiddel met de Amerikanen dat concurreert met het oude Rome. Nu de Derde Wereldoorlog dreigt is het weer actueel.

Reageer
gravatar

Als ze je al aankijken is het alsof ze een verontschuldiging eisen, de arrogantie wordt steeds groter. Ze zijn even bang als er weer een persconferentie is geweest, over de ‘maatregelen’ als stoer 1 dag daarna wanneer ze in hun fatsoen de zondebok lokaliseren. Terwijl het al niet erger kon. De roep om de doodstraf groeit als je op straat spuugt. Het echte fascisme komt van een kant die de mensen niet zien en niets met links of rechts te maken heeft maar met de opvoeding door dezelfde achterlijkheid. De ergste krankzinnigen zijn immers zij die het nog niet van zichzelf doorhebben. In algemene termen heb ik het er weleens over, en ze beamen het hartstochtelijk niet begrijpend dat ik daarmee henzelf bedoel. Want ik ben fatsoenlijk. Ze kunnen er hun hele leven over doen voor ze dat doorhebben; ze maken geen onderscheid tussen een test (onbedoeld) en een compliment – het enige wat ze altijd gratis kregen. Denk niet te snel dat de ommekeer echt politieke gevolgen krijgt, want de laffe massa bekent daarmee dat ze debiel is. Hoe ze zich vol goede moed hebben opgesteld aan de kant van de onderdrukker en met hun pilletjes mee gemoraliseerd hebben. De prikjes, de steken waar ze je altijd al mee lastigvielen. De zelfkennis komt pas als de dood komt, de hel.

Reageer
gravatar

Wie van de lezers heeft de moed gehad om de lange kletsverhalen van Maitreya te lezen? Kan hij of zij in één zin vertellen wat de relevantie is met het onderhavige onderwerp?

gravatar

Tja zonder gehoorzaamheidsdiploma kun je nu eenmaal geen petitie beginnen. Dan is het einde zoek.
Je kan sowieso beter binnen blijven want volgens het RIVM model liggen er volgende week 5000 mensen met corona in het ziekenhuis!

Reageer