Wikimedia Commons ML_Duong CC BY 2.0 / Studio Speld

Wikimedia Commons ML_Duong CC BY 2.0 / Studio Speld

Maan brengt Lieke van Lexmond-kalender uit

Zangeres Maan de Steenwinkel brengt haar eigen kalender uit: de Lieke van Lexmond-kalender. Een scheurkalender vol praktische tips en adviezen om je dagelijkse bezigheden af te stemmen op die van Lieke van Lexmond.

Maan: "Ik geloof heilig in de kracht van Lieke van Lexmond. Lieke van Lexmond is een natuurlijk verschijnsel dat veel invloed uitoefent op vrouwen in Nederland. Maar soms is het ook dagenlang stil rondom het fenomeen Lieke, en dan weten wij vrouwen niet hoe we onze dag moeten invullen.”

Trots bladert Maan door haar nieuwe kalender. “Het is begonnen als een soort lockdown-hobby. Ik wilde alle weetjes over Lieke van Lexmond verzamelen en een overzicht maken van haar handelingen van dag tot dag. Toen ik hier eenmaal aan begon werd ik gegrepen en het liet me niet meer los. Het was enorm veel werk om haar een jaar lang iedere dag te volgen. Op een gegeven moment moest ik zelfs camera’s in haar huis ophangen om erachter te komen waar ze mee bezig was, haha. Maar het was zo gaaf om me tot in detail in haar leven te verdiepen! Al snel besefte ik dat er veel meer mensen zijn die graag een overzicht willen hebben van de bezigheden van Lieke van Lexmond. Zo ontstond het idee voor een kalender!"

In de kalender staat iedere dag wat Lieke van Lexmond precies aan het doen is en hoe jij jouw activiteiten daar het beste op kunt afstemmen. Wist je bijvoorbeeld dat je het beste uit eten kunt gaan bij een volle Lieke van Lexmond en dat je een grote schoonmaak moet houden als Lieke van Lexmond in Steenbok staat? Met behulp van deze kalender kun je zelfs je natuurlijke vruchtbaarheidscyclus synchroon laten lopen met de cyclus van Lieke van Lexmond!

Maan hoopt met haar kalender zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om net zo krachtig te worden als Lieke van Lexmond. Binnenkort begint de zangeres zelfs haar eigen steenwinkel, boordevol Lieke van Lexmond-kristallen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee hè? Het zal in augustus toch niet blijken dat er een halfjaar voorbij is gegaan zonder dat iemand reageerde op dit belangwekkend bericht. Daarom doe ik het maar. Zwarte Piet is racisme en Bij1 is een sekte.

Reageer