wavebreakmedia / Shutterstock

wavebreakmedia / Shutterstock

Ouders verrassen kind met gruwelton: 100.000 opstartproblemen voor een nieuwe toekomst

Steeds meer ouders verrassen hun kinderen met een gruwelton. Bij deze nieuwe regeling schuiven ze zonder al te veel gedoe 100.000 opstartproblemen door aan hun kinderen voor een nieuwe toekomst. Zo hebben ze net een kleine achterstand op kinderen zonder gruwelton.

“We hebben het de eerste 18 jaar bewust en goed verborgen kunnen houden, maar nu ze volwassen zijn is het tijd voor een verrassing”, zeggen de ouders van de net 18 geworden Cynthia. “Een torenhoge studieschuld, een snikhete en onvruchtbare aarde, een huurhuis wat niet overgedragen mag worden. Of natuurlijk de onzekerheid om überhaupt ooit een eigen huis in het bezit te krijgen. Het is maar een kleine greep van de vele opstartproblemen die onderdeel zijn van de gruwelton.”

“Je kind makkelijk en zorgeloos belastingvrij opzadelen met lasten”, luidt de slogan van de regeling.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het verhaal sluit niet aan bij de foto van vorige eeuw., waarop een Ierse gruwel is te zien

Een Ierse meisje van veertien wordt door haar Ierse vader verteld, dat ze vanwege de schande niet thuis te handhaven is nu bekend is geworden, dat ze zwanger is van haar gymnastiekleraar. Ze moet naar een strafkamp van de Zusters van Liefde voor ongehuwde moeders.

De leraar kreeg uiteraard meer salaris vanwege zijn vruchtbare arbeid.

Reageer