Shutterstock Michael Tubi

Shutterstock Michael Tubi

Johnson: ‘Streep door alle maatregelen en rapporten’

Opnieuw zet het Verenigd Koninkrijk een belangrijke stap. Premier Boris Johnson heeft aangekondigd dat er een streep gaat door alle maatregelen en rapporten.

“Mondkapjes, thuiswerkplicht, coronatoegangsbewijzen, rapporten over lockdownfeestjes: het gaat allemaal van tafel”, belooft Johnson. “Alle Britten zijn weer vrij, en iedereen behoudt zijn baan. Laten we vergeten dat er ooit corona is geweest en wat er in die verschrikkelijke tijd allemaal is gebeurd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boris is het type die een coati in een lucumaboom altijd zal toelaten. Wie dat soort anarchie accepteert, hoort niet in onze samenleving thuis.

Reageer
gravatar

Urgent nieuws voor slikkers van antidepressiva
Dus vrijwel alle lezers en vage kennissen van De Speld.

“Groningse wetenschappers somber over effecten van antidepressiva”, meldt Nieuwspaal vandaag. Maar Nieuwspaal vergeet het belangrijkste feit , waarvan De Speld de primeur gun!!

De Groningse hoogleraren en wetenschappelijk medewerkers, die depressief waren, zijn na hun onderzoek nog somberder dan ooit tevoren.

Reageer
gravatar

Correct: “Maar Nieuwspaal vergeet het belangrijkste resultaat van het onderzoek, waarvan Janet De Speld de primeur gunt!”

Tussen haakjes: (Ik ben persoonlijk nogal somber over de juistheid van Janets reactie.)

gravatar

Rudolf, jouw “nieuws” heb ik al gelezen in NOS.nl, Nu.nl, de Volkskrant, Trouw, de Telegraf, de Buurtbode en nog enkele tientallen andere media. Je voegt niks toe, zelfs geen schraal glimlachje.

Het zit je niet mee vandaag.

Reageer