Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Hugh Grant afgeluisterd: blijkt charmante Engelsman

Hugh Grant beweert in een rechtszaak dat The Sun bij hem heeft ingebroken en dat hij is afgeluisterd door de uitgever van de Britse tabloid. Verschillende medewerkers van The Sun geven nu anoniem toe dat de acteur inderdaad lange tijd is afgeluisterd, maar dat de krant daarbij wel een schokkende ontdekking deed: Hugh Grant blijkt een charmante Engelsman.

De afgetapte gesprekken en het zendertje onder zijn auto leverden The Sun nog meer fascinerende inzichten op. Zo blijkt Grant regelmatig “oh dear” te mompelen als hij per ongeluk met zijn typische, charmante klungeligheid iets omstoot in huis. Ook neemt hij altijd met een wat ongemakkelijke grimas pakketjes aan voor buren en verzucht hij vaak “good heavens” als hij een groep fans ziet staan, maar gaat hij vervolgens wel geduldig met ze op de foto.

The Sun deed tijdens het diepgravende onderzoek nog meer opvallende bevindingen over Grant. Zo kwamen medewerkers van de tabloid er tijdens het inbreken achter dat hij een typisch, charmant Engels huis heeft, met in de hal een ludiek bordje met ‘Keep calm and drink tea’. Ook waren er zichtbare sporen dat Grant kort daarvoor nog scones had gebakken. Verder maakte hij graag een praatje met zijn buren over het weer, zei hij onnodig vaak “sorry” en “please” in gesprekken en belde hij wekelijks met zijn vader.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *