NOS / BOOS

NOS / BOOS

John de Mol wil kijkcijferkanon BOOS naar 58 andere landen brengen

Televisieproducent John de Mol wil kijkcijferkanon BOOS naar 58 andere landen brengen. Dat liet hij zojuist weten voor de camera. De nieuwste BOOS-aflevering van Tim Hofman, waarin de misstanden bij The voice of Holland worden aangekaart, is vandaag na twee uur al meer dan 5 miljoen keer bekeken en verbrak daarmee verschillende Nederlandse records op Youtube.

“Hier zitten mensen in andere landen ook op te wachten. Het format heeft alles, of naja vooral kijkcijfers”, legt John de Mol uit. “Elk land heeft wel een getatoeëerde dertiger met baard en de heftige schandalen om te onderzoeken. Daar maak ik mij geen zorgen over. Desnoods zetten we er een Nederlandse presentator neer. Ik heb nog wel wat mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan in het buitenland. En ik vind het ook niet zo erg om daar wat vaker te zijn de komende periode om alles in goede banen te leiden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Broer zoekt vrouw.
Zij krijgt als taak het bevredigen van mannelijke artiesten, zodat zij niet langer de behoefte voelen om zich te vergrijpen aan onschuldige vrouwen, zoals juffrouw Ooievaar.

Reageer