NPO

NPO

Kamervoorzitter Bergkamp ontneemt zichzelf het woord na misdragingen Wilders

Vera Bergkamp heeft keihard ingegrepen nadat Geert Wilders zich misdroeg in het parlement. Tijdens het debat over de regeringsverklaring ontnam de Kamervoorzitter zichzelf het woord.

“Gaat u verder, meneer Wilders”, zei een doortastende Bergkamp nadat de PVV-leider persoonlijke aanvallen uitvoerde op minister Yesilgöz (VVD) en de Kamerleden Sahla (D66) en Bouchallikht (GroenLinks). Daarna zette zij haar eigen microfoon uit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zou de mensen in deze beide groepen willen vragen om het probleem te erkennen waarmee ze worden geconfronteerd. Het is een probleem dat zo oud is en zo diep geworteld in het bewustzijn dat het veel groter is dan het individu ooit kan zien.

Reageer