Wikimedia Commons: Vera de Kok

Wikimedia Commons: Vera de Kok

Volgers Arie Boomsma woedend over opening sportscholen

Mensen die Arie Boomsma volgen op instagram zijn woedend over de voorgenomen versoepelingen voor sportscholen. De vrees bestaat dat het fitnessicoon zich binnenkort weer als een normaal functionerend individu zal gedragen.

Mario (26) uit Ridderkerk wist niet wat hij hoorde toen gisteren lekte dat sportscholen onder voorwaarden weer open mogen. “We mogen niet naar de bioscoop, we mogen niet naar het museum, en binnenkort kunnen we dus ook niet meer kijken naar Arie Boomsma die als een manische badeend in zijn vijver aan het plonzen is? Dat kun je gewoon niet uitleggen.”

Ook Nora (19) uit Amsterdam begrijpt er niks van. “De malle fratsen van Arie Boomsma hebben mij door deze lockdown gesleept. Maar als hij straks weer werk heeft, zul je zien dat hij binnen de kortste keren weer normaal functioneert. De mentale gezondheid van jongeren staat op het spel. Wij hebben dit nodig.”

Arie Boomsma zelf vindt het nog te vroeg om te reageren op eventuele versoepelingen: “Plons plons plons gezond leven positiviteit dingen optillen plons plons plons wooeeeeeeeeei!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kan mij niet voorstellen dat deze Boomsma veel kijkers op de televisie heeft, maar het blijkt zo te zijn. Maar ik begrijp wel dat deze kritiekloze lieden niet blij zijn met de opening van zijn “sportschool”. Een maandabonnement op zijn luxueuze, exclusieve gymzaal met zwembad kost namelijk meer dan een modaal maandloon.

Reageer
gravatar

Maar dat komt ook, omdat ik op dit moment volledig doorgesnoven ben. Ik moet trouwens erg vaak aan massages en Epstein denken, maar dat is weer een ander verhaal