Shutterstock / Chris Allan / Studio Speld

Shutterstock / Chris Allan / Studio Speld

Hoe vertel ik mijn moeder dat ik een zedendelinquent ben?

Hoe vertel ik mijn moeder dat ik een zedendelinquent bent? Het is een vraag waar veel tweede zonen van Engelse koninginnen op dit moment mee worstelen.

André (niet zijn echte naam) uit Buckingham Palace heeft het er maar moeilijk mee. “Mijn moeder is daar vrij ouderwets in: zij vindt het maar niks om betaalde seks met minderjarigen te hebben. Ze is natuurlijk ook van een andere generatie. Toen gebeurde dat alleen gratis, om de banden met andere vorstenhuizen te verstevigen.”

Etiquette-deskundige en zedendelinquent Pjotr Vlemming adviseert André om het gesprek luchtig te houden. “Hij kan bijvoorbeeld zeggen: hee mam, ik heb semi-vrijwillige seks gehad met kwetsbare meisjes. Zijn er nog nibbits? Dan is het ijs gebroken, en mogelijk zijn er ook nibbits.”

Hoe moeilijk zo’n gesprek ook is, het is altijd je beste optie om gewoon eerlijk te zijn. Vlemming: “Je kunt het bijvoorbeeld ook vertellen met een briefje onder haar kussen, je zult zien dat het enorm oplucht als het hoge woord eruit is. Maar wat je ook doet: zorg dat ze het in ieder geval vóór de rechter weet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mannen met blauw bloed hebben nou eenmaal veel buitenlandse liefde nodig.
De Duitse prins Bernhard mocht blijven, omdat hij rondbazuinde dat zijn Nederlandse vrouw, Juliana, niet meer met hem wilde copuleren.

Het Engelse volk kan daar een voorbeeld aan nemen.

Reageer
gravatar

De hoogste ambitie die Amerikaanse kinderen van huis uit mee krijgen is hoer te zijn, daar draait het kapitalisme om. De aanklager Virginia Roberts haalde haar vriendinnetje van 13 erbij om wat bij te verdienen als hoer. Roberts had al 500.000 dollar zwijggeld gekregen van haar weldoener Epstein. Het hielp alleen hun CV niet en ze kregen last van emotionele problemen. Wat leuk, ze mocht als een heuse prinses zelfs een keertje uit met prins Andrew, die lief maar onervaren en onhandig bij haar was in het hanteren van zijn lid. De media wisten het al, en zo moest Maitreya de wereldleraar van koningin Elisabeth II als hoofd van de Engelse staatskerk met meer bewijzen komen om als Christus door de sollicitatie procedure heen te kunnen komen.

Reageer
gravatar

Werkt de Rus Pjotr Vlemming ook als etiquette- en zeden-adviseur bij De Speld voor o.a. het wervelende theater?

Dat lijkt mij trouwens heel nuttig. Ik heb de meest verschrikkelijke verhalen gehoord over de gedragingen van regisseurs, toneelschrijvers, decorontwerpers en meer van dat soort volk met name met actrices en een enkele keer ook met acteurs.

Reageer
gravatar

Inderdaad Steeds, vrijwel alle film- en theaterregisseurs hebben veel meer buitenechtelijke kinderen dan we weten van prins Bernhard sr. Ik ben een van de weinige uitzondering in Hollywood en de rest van de wereld.

gravatar

Je kunt het zeggen dat er in het verleden dingen zijn gebeurd waar we trots op kunnen zijn, maar dat er ook fouten zijn gemaakt. Voorlopig gaan we die fouten bedekken. Als de maatschappij daar klaar voor is zullen we het verder over die fouten hebben

Reageer