NOS

NOS

Yeşilgöz weigert lockdownregels te handhaven: ‘VVD is niet zo van de law en order’

Minister van Justitie Dilan Yeşilgöz is niet van plan op te treden tegen winkeliers die de lockdownregels negeren en gewoon hun deuren opengooien. “Mijn partij is niet zo van de law & order.”

“Wij zijn geen partij die om het minste of geringste ‘keihard optreden’ roept”, aldus Yeşilgöz. “Als liberalen zeggen wij juist: de wet geldt voor niemand. Anders krijg je een land waarin de overheid bij wijze van spreke achter de voordeur bij mensen in de bijstand de tandenborstels komt tellen, die kant moet je niet op willen"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Yeşilgöz is lid van een partij waarvan ze denkt dat die liberaal is. Dat was weliswaar in het verre verleden zo, maar al heel lang is de VVD anti-liberaal,. Dat wordt slim gecamoufleerd door de term neoliberaal.