Vader maakt dochtertje (6) om elf uur wakker om hulpverleners te mishandelen

Vader maakt dochtertje (6) om elf uur wakker om hulpverleners te mishandelen

Vader maakt dochtertje (6) om elf uur wakker om hulpverleners te mishandelen

‘Ze is nog te jong om de hele avond op te blijven’

Kleine Vera is pas zes jaar oud, maar ze wil het grote spektakel rond oud en nieuw niet missen. Daarom maakt haar vader Menno haar vanavond om elf uur wakker, zodat ze niets hoeft te missen van het mishandelen van hulpverleners rond de jaarwisseling.

“Normaal gesproken ligt ze om negen uur al op bed, ze trekt dat nooit een hele avond. Maar hee, het is maar een keer oud en nieuw he. Je kunt het niet maken om dat meisje te laten slapen op het moment dat buurman Johan zijn vers aangeschafte boksbeugels tevoorschijn tovert en helemaal losgaat op het smoelwerk van zo’n nietsvermoedende ambulancebroeder”, vertelt Menno.

Dus heeft Menno zijn dochter alvast ingelicht dat ze wel echt even moet gaan slapen van negen tot elf. “En daarna gaan we lekker beuken meissie!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oud en nieuw. Momenteel verlustig ik me in de moraliserende artikelen in de normaal gesproken sexy maar ‘fatsoenlijke’ Britse links liberale media met een intens originele verdieping in de klassenstrijd en het koningshuis, ik had hier ook nog een rekening te vereffenen (in het tweede zijn Amerikanen nog afgunstiger, het eerste is hen onbekend) over de veroordeling van Ghislaine Maxwell als sex trafficker. Als vervolg: racisme en god. I wist wel dat ze er niet goed vanaf zou komen. Maar ik wist ook dat Amerikaanse vrouwen die hun tranen opzetten om politie en justitie te verleiden even overtuigend overkomen als de massa’s psychoten die ontvoerd en verkracht zijn door aliens.

Reageer
gravatar

Jij hebt echt een frikandel nodig Maitreya. En wel een frikandel van normaal vlees aub. Niet van honden! Dat is niet okee, maar jij en je ongevaccineerde vriendjes willen dat maar niet begrijpen!