Shutterstock / Syda Productions

Shutterstock / Syda Productions

Boete wegens FvD-kerstmarkt in Wijster; Kristallnacht in Assen op losse schroeven

Forum voor Democratie heeft een boete van 10.000 euro gekregen vanwege het organiseren van een illegale kerstmarkt in Wijster, Drenthe. Het is hiermee maar zeer de vraag of de geplande Kristallnacht in Assen door kan gaan. 

Voor de organisatie is niet zozeer de financiële strop de grootste domper, als wel de morele klap die ze hiermee krijgt. “We hadden zo naar de activiteiten uitgekeken. Gideon van Meijeren zou langskomen voor een toespraak en om de vuren te ontsteken. En dat allemaal in de stad van de liefde: Assen.”

De gemeente Assen zou het jammer vinden als de Kristallnacht niet doorgaat. “Het zou ons flink op de kaart zetten, daar zijn we heel eerlijk in”, zegt een woordvoerder. “Maar we zagen al dat er in Wijster door de aanwezigen geen afstand werd gehouden. Voor ons is dat wel een keiharde voorwaarde om zo’n Kristallnacht door te laten gaan. Dan maar beter niet, misschien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kerstmarkten worden waarschijnlijk sinds het jaar 0 gehouden.

Volgens de overlevering eerst in een stal.
Bij groeiend succes werd uitgeweken naar grotere lokaties.

Toenmalige invloeënzert Jay6 speelde daarin de grootste rol van zijn leven.

gravatar

Ik kom op de fiets door een smalle poort en van de andere kant komt er een politiebusje aan dat me passeert waardoor ik even inhoud. Terwijl ze net langs me zijn, ik hield rechts aan en keek onwillekeurig links van me iemand aan door het glas, stoppen ze impulsief achter me en blijven ze plakken als een ontgoochelde hond die zijn voorpoten om je been probeert te klemmen terwijl zijn puntige penis vanachter uit zijn schacht al naar voren steekt.
Wat later heb ik een kort gesprek met iemand terwijl ik op een bankje zit. De mensen, de wereld stort in elkaar, beginnen steeds alerter te worden op je aanwezigheid. Terwijl ik opsta, hij staat vijf meter van me af, loopt hij haastig weg zich excuserend dat hij genoeg afstand moet houden.
De enige reden voor de kleinzielige covid-maatregelen is omdat het aansluit bij de schaal waarop mensen hun bestaan al ervaren.

Reageer
gravatar

Dat wij ook dit jaar kerstmis niet met onze beide families mogen vieren is op z’n zachtst gezegd niet leuk. Maar het Forum voor Demagogie (FvD) heeft ons een vreselijk goed idee gegeven!

Wij houden een groots kerstfeest met alle drieënveertig familieleden (één oma is helaas overleden aan corona) onder het mom van een protestactie. Dat wordt geschraagd door de vrijheid van meningsuiting (artikel 7 Nederlandse Grondwet)!

Reageer
gravatar

Helaas heeft Nederland, als 1 van de zeer zeldzame landen, geen grondwet. Het is meer een advies waar juridisch geen recht aan te ontlenen is. Handig hé.

gravatar

Die holocaust vergelijking gaat natuurlijk totaal scheef, maar ik vind dat de vergelijking tot Kristallnacht inmiddels prima te trekken is. De toekomst moet de rest uitwijzen.

Reageer
gravatar

,,,, Zoals Robert Kennedy Jr. opmerkt in zijn boek The Real Anthony Fauci, zijn de protocollen die zijn ingevoerd om een zogenaamde pandemie in te dammen (door de CDC geherinterpreteerd om het gebruik van de term mogelijk te maken zonder een enorm aantal doden, alleen gevallen, zelf geherinterpreteerd om valse positieve testen van een niet-passende PCR-test te omvatten) rechtstreeks afkomstig uit de CIA-handboeken voor psychologische oorlogsvoering.

gravatar

Uitnodigingen voor Davos tonen directe samenzwering tussen WEF en Nederlandse regering

https://www.frontnieuws.com/uitnodigingen-voor-davos-tonen-directe-samenzwering-tussen-wef-en-nederlandse-regering/

Antwoord 31 De minister van Financiën heeft als lid van de Regional Action Group for Europe & Eurasia deelgenomen aan drie digitale sessies (op 30 april, 18 mei en 7 september 2020, zoals ook vermeld in het antwoord op vraag 2.

Vraag 34 Waarom nam Koningin Máxima deel aan een gesprek tussen Schwab, minister Kaag en uzelf? Wat was het doel van dit gesprek?

Antwoord 34 Koningin Máxima nam deel aan het gesprek in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA). Het doel van het gesprek was een gedachtewisseling over de hoofdthema’s van de jaarvergadering. Koningin Máxima is als UNSGSA lid van de Stewardship Board of the World Economic Forum System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems.

Poetin: ‘Geen bewijs Russische betrokkenheid bij Russische troepenopbouw grens met Oekraïne’

https://speld.nl/2021/12/18/poetin-geen-bewijs-russische-betrokkenheid-bij-russische-troepenopbouw-grens-met-oekraine/

“Terwijl corona een nieuw hoogtepunt bereikt scherpen de VS hun conflict met Rusland aan.
Is er een verband?”