Shutterstock: KucherAV

Shutterstock: KucherAV

‘Zo blijven we aan de gang’, zegt man die boosterprik weigert waardoor pandemie aan de gang blijft

Nu Nederland inmiddels een maand aan het boosteren is, blijkt dat niet iedereen enthousiast is over een tweede of derde prik: “Zo blijven we aan de gang”, zegt Geert (50) uit Aalsmeer, die een booster weigert waardoor de pandemie aan de gang blijft.

“Hoe lang moeten we nog doorgaan? Tot een zesde prik? Tiende prik?”, zegt hij argwanend. “Op een gegeven moment moeten we het vaccineren maar laten zitten, anders houdt deze crisis nooit op.”

Denise (26) uit Gorinchem twijfelt over een booster. “Zo blijf ik maar bezig. Kunnen we ons niet beter focussen op het oplossen van de pandemie in plaats van een booster in mijn arm?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blijkbaar werkt de boosterprik niet goed tegen deze Xi-variant. Maar we zetten ‘m toch maar (want anders verloopt ie?). Waarschijnlijk alleen nuttig voor ouderen waarvan de vaccin werking is afgenomen (langst geleden geprikt)

Reageer
gravatar

Geert (50) en Denise (26) zouden wel eens gelijk kunnen hebben. Althans volgens onze eigen complottist, groot-reageerder en super vervelende Maitreya.
Persoonlijk vind ik de lulkoek van alle drie maar dom gezever.

Reageer
gravatar

De ergste fascisten zijn die typen van Betsie van middelbare leeftijd die zich er de rest van hun leven voor moeten uitsloven om er nog een beetje leuk uit te zien.
De plastische chirurg is de maatstaf voor alles wat gezondheid heet.

gravatar

Even leuk.

De waarheidscommissie 1984.
Een spuitje is voor moderne jonge mensen, die niet geraakt worden.
Noch door corona noch door het vak, vaccin.
Of toch wel?

gravatar

Er stond op de Rozengracht in Amsterdam eens een tijd een zwerver bij de stoplichten het verkeer te regelen. Hij had volledige controle. Als het licht op rood sprong maakte hij het stopteken, als het groen werd gebaarde op zijn typische manier hij door te rijden.
De geleidelijke teruggang van de ‘epidemie’ wordt kennelijk opgeëist door de westerse medische wereld met als grootste uitslover Israël (sic), zoals het einde van de Koude Oorlog is opgeëist door (de commerciële belangen van) de VS en geactualiseerd in de verraders,

Reageer
gravatar

Terwijl jij misschien sommige analyses net aankan omdat een klein clubje jokers me bestookt met minne oneliners heeft waardoor ik toch ‘gelijk’ ben aan de narcisten die uiteindelijk altijd aansturen op censuur en verwijdering van de enige ander, is het bij mij andersom. Ik probeer nog iets toe te voegen binnen de marge van de waanzin.
Kijk dus uit want de enige verantwoordelijke voor je prioriteiten ben jezelf waarmee je jezelf definieert en waar je niet vanaf komt. Het is cultureel bepaald.
Ook Mladic was zo’n grappenmaker.